EnglishFrenchGermanItalianPortugueseCatalanSpanish

1a Trobada de Teatre a l’Educació

3 may '14

Comentarios: 0

1a Trobada de Teatre a l’Educació

cartell-trobada-teatre-educacio-espacio-inestable(12 al 16 de maig de 2mil14)

El nostre Postgrau de Teatre en l'Educació (U.V.), en col·laboració amb el col•lectiu teatro de lo inestable  i amb Avec Teatre (associació valenciana d’expressió i comunicació) ens hem embarcat en l'organització d'una trobada de professors i alumnes que fan teatre, gaudeixen del teatre i es formen mitjançant el teatre, per exhibir les seues obres; formar-se en tallers amb professionals de les arts escèniques i de la pedagogia; i per conéixer i conviure amb altres persones que viuen el teatre en l’educació secundària. una festa de l'educació artística i de la seua veritat.

coordinen: xema palanca, lucia arce, inma losa, anna gascón, xavi villaplana, antoni navarro, tomás motos, sònia casquete, maría josé guisado, rafa palomares. assitència com a públic:  formularicorreu; aportació económica de 50 euros per grup (màx. 30 alumnes per centre); calendari dela trobada.

aclaracions al calendari: les activitats fixes al calendari son les representacions teatrals de primera hora, el momento de l’esmorzar i el dinar junts. els horaris intermedis poden modificar-se segons la duració de l’espectacle de primera hora, això sí el començament de la jornada és a les 10:00h sempre. la sessió de divendres de vesprada es dirigeix a professors/es o professionals de les arts escèniques o la pedagogía. els tallers asignats a cada dia dependrà dels interessos dels grups que vinguen com a públic.

espais per a la formació espacio inestable espai vincle saló d’actes de ccoo plaça de nàpols i sicília

espai d’esplai parc del riu túria

tallers per a seleccionar: - cristina pardo: iniciació teatral - virginia latorre: veu - marc escrig: tècniques d’improvisació - anna albaladejo: teatro fórum - maribel bayona: cos i moviment - jacobo pallarés: dramaturgia escènica - pedro lozano: teatre al carrer - diego sánchez: il.luminació i espai escènic - maría josé guisado: la maleta viatgera del teatre - rafa palomares: taller d’escriptura dramàtica

esperem la vostra participació, sense el vostre impuls i la vostra il•lusió de gaudir d’aquesta trobada no serà possible o no tindrà el sentit amb el qual estem treballant i t’enviem aquesta informació. fins prompte i ens veien al teatre!

PROGRAMA

dilluns 12 "trencaclosques violeta" del grup amorescena ies federica montseny (burjassot) dimarts 13 "el dia dels valents", escola les carolines (picassent) dimecres 14 "d’altres romeus i d’altres julietes", col·legi mare de déu de l’olivar ii (alaquàs) dijous 15 "l’amor també és això" del ies isabel de villena (valencia) // farenheit 451 (democràpolis) ies tirant lo blanc (torrent) divendres 16 "más sonrisas que lágrimas" ies josé rodrigo botet (manises)

Artículos Relacionados

Dejar un Comentario

No se compartira su direccion de correo electronico. Los campos necesarios estan marcados con *

Historial Postgrado Teatro

Consulta el historial del Postgrado de Teatro en la Educación en:
teatroenlaeducacion.blogspot.com.es

Suscribete al Newsletter

Mantente informado de la actualidad de la web, suscríbete al newsletter.

Escribe tu dirección de email:

Diseño web: Valencia Serigrafía